Goa gubbar?

Henrik Larsson presenterad som ny tränare i Landskrona. Någon mer än jag som tror att det kommer höja mediaintresset inför Bois premiärmatch mot Degerfors lite grann?

Degerfors som idag gjort klart med Andreas Ljunggren-Eriksson från Enköping. Offensiv mittfältare/forward som gjorde 9 mål på 16 matcher för nedflyttade ESK (tror inte han var med på Enavallen i somras, dock). Offensivt ser det ok ut nu. Vi får väl se om man lyckas få loss den unge mittbacken Jonas Olsson från Carlstad United oxå. Hänger nog lite på hur det går med Mario Simunovics övergång till Doncaster. Engelsmännen är, föga förvånade, inte så sugna på att betala pengar för en kontraktslös spelare, men DIF ska ha rätt till det så kallade utbildningsbidraget och det är i de förhandlingarna man nu befinner sig. Den som lever får se.

Och så landslaget då. Vintertruppen innehåller förstås mestadels unga spelare som skall miljötränas. Roligt med Häckenduon Tom Söderberg och Mathias Ranegie förresten.
Hamrén säger att han i ledningen vill ha stöd av folk som spelat på högsta nivå och det kan kanske vara en riktig tanke (just detta ansåg ju många vara ett problem för Lars-Tommy).
Marcus Allbäck får alltså förtroende permanent som "Player manager" eller något liknande. Jag tycker att Allbäck verkar vara en genomsympatisk person (en go' gubbe säger de visst där nere i väst), men frågan är om han inte är lite för nära spelarna alltjämt? Tidigare rumspolaren Anders Svensson är ju exempelvis kvar i truppen...
Däremot är jag odelat positiv till valet av Lasse Eriksson som målvaktstränare. Jag tror att både erfarenhet och goda värderingar (även utanför målvaktssfären) finns där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0