A day in the life

Idag satte självaste kronsessan Victoria spaden i marken, och byggandet av den nya nationalarenan vid Solna station är därmed igång. Blir nog en löprunda dit ner i afton för att kolla att allt ser okej ut.
Problemet för Svff är ju dock att man alltjämt saknar hyresgäst. Har ingen aning om hur det ser ut ekonomiskt, men AIK:are som vill vara kvar på Råsunda lever nog kvar i ett alltför romantiskt skimmer. Råsunda Fotbollsstadion invigdes 1937 och är en grå koloss, tydigt inspirerad av engelska arenor från samma tid (och tidigare...). Den "moderne" fotbollsbesökaren (eller snarare den typ av besökare klubbarna vill locka tills sig) kräver bättre faciliteter än vad dagens Råsunda kan erbjuda.
Sedan kan man förstås tycka att det är jävligt tråkigt att finalarenan från VM 1958 skall rivas och i stället ge plats för bostäder, men så är nu tiderna...

Swedbank sopar in en dryg miljard i bygget och då vill man ju förstås vara med och synas i arenanamnet. Känns ju tråkigt och opersonligt med storbankens namn i vart och vartannat arenanamn i landet, men det är väl ett pris vi får betala för nya moderna arenor antar jag.

Och så något helt annat: Följande celebriteter har jag sett den senaste veckan: Prins Carl Philip, sexualupplysaren Olle Waller och komikern (?) Sean Banan. På tre helt olika platser får jag tillägga...



Kommentarer
Postat av: Marta

Om Sean Banan är en komiker kan verkligen ifrågasättas, men ännu mer aktuellt är nog att ifrågasätta om han är en celebritet? :)

2009-12-11 @ 23:48:34
URL: http://marwenn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0