Snö

Imponerande av ett skadedrabbat Everton att kriga till sig 3-3 på Stamford Bridge mot serieledande Chelsea. Trots ett kompakt spelövertag för hemmalaget så visade Everton att man genom mycket hjärta och utnyttjande av fasta situationer ändå kan lyckas få med sig poäng. Såg ni förresten Petr Cechs reaktion efter Evertons 3-3-kvittering? Plötsligt så var tvåmålsskytten Didier Drogba inte värd lika mycket längre...

Chelsea är förresten en av alla de klubbar som kopplas ihop med Ajaxanfallaren Luis Suarez inför januarifönstret (ja, Chelsea skulle ju egentligen inte få värva då, men...). Ni som inte har sett uruguayanen i aktion ännu: Se till och gör det! Helt klart en av den internationella fotbollens allra mest spännande spelare. En litet smakprov ges här.

Det blir inte lättare för Erik Edman att ta tillbaka vänsterbacksplatsen i Wigan när rivalen Maynor Figueroa gör mål från 57 meter! Känns inte så vågat att tippa att Edman snart spelar i Danmark.

En fråga: Om nu masstarter i längdåkning är så fantastiskt härliga, varför kör man de då aldrig i världscupen? Dagens 10 och 15-kilometerslopp i Davos gav i alla fall positiva svenska besked inför OS. Både Kalla och Hellner på pallen.

...och nu faller snön i Solna. Skidpremiär i Ursvik snart? Well, hoppas kan man ju alltid göra...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0